Першими подарунки від святого Миколая отримали вихованці дитячого садочка села Вівся

Зважаючи на велику кількість послушних хлопчиків і дівчаток, яких святий Миколай-чудотворець має намір порадувати щедрими гостинцями, цю приємну місію улюбленець дітвори розпочав заздалегідь.

Тож власне за його дорученням сьогодні директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран, директор філії Григорій Веретко та сільський голова Вівся Козівського району Ольга Рега усім двадцяти сімом маленьких вихованцям місцевого дитсадочка вручили набори смачних солодощів. На його території вони також урочисто відкрили чудовий сучасний дитмайданчик, який виготовили у Львові і  змонтували тамтешні майстри. Розкішний дарунок на загальну суму понад 30 тисяч гривень місцевому дитсадку профінансував головний спонсор цього дошкільного закладу – компанія «Агропродсервіс».

За такі щедрі дарунки від Миколая та постійну меценатську опіку від «Агропродсервісу» її керівникам щиро подякувала завідуюча дитсадком Надія Дичко, а від імені батьків – теплі слова висловила Галина Кавка.

А загалом агропродсервісівські посланці від святого Миколая цього дня вручили майже триста дарунків для учнів молодших класів шкіл уже згадуваного села і Кального з Козівщини,  Маловодів та Семиківців Теребовлянського району. Крім того, гостинці від Миколая компанія виділила і працівникам філії, які виховують неповнолітніх дітей.  

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Першими подарунки від святого Миколая отримали вихованці дитячого садочка села Вівся”