Двадцять хліборобів підприємства «Агропродсервіс – інвест» відпочили у Закарпатті

За результатами нинішнього сільськогосподарського року двадцять кращих керівників середньої ланки, спеціалістів та робітників підприємства «Агропродсервіс – інвест» були премійовані відпочинковою поїздкою у мальовниче Закарпаття. Група працівників за кошти підприємства упродовж кількох днів милувалась чудовими краєвидами вічнозелених Карпат і відвідала визначні місця Мукачева та його окраїн. А завдяки чудовій погоді, яка супроводжувала мандрівників із Козівського району, вони два дні купалися у тамтешніх термальних водах.

Як зазначив директор ТОВ «Агропродсервіс – інвест» Юрій Малюта, ця стимулююча поїздка (200у перспективі подібні будуть традиційними) стала можливою завдяки успішному завершенню колективом усього комплексу осінньо-польових робіт.

Нагадаємо, що загалом, незважаючи на складні погодно-кліматичні умови, результати господарювання тут як у рослинництві, так і тваринництві, є стабільними і вселяють оптимізм. Досить сказати, що в нинішньому році козлівські аграрії придбали новий зернозбиральний комбайн та іншу високопродуктивну техніку імпортного виробництва і запустили в експлуатацію сучасну молочно-товарну ферму, надої на якій одні з найвищих у компанії.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Двадцять хліборобів підприємства «Агропродсервіс – інвест» відпочили у Закарпатті”