Стихія, яка цими днями не на жарт розгулялась на Тернопільщині, добряче зачепила і тваринницький комплекс «Старе Місто»

Внаслідок буревію пошкоджено частину покрівлі одного із приміщень тваринницького комплексу у селі Старе Місто на Підгаєччині. Сильний вітер буквально роздер добротний дах стайні. Його пориви змели більше 80 металевих листів з площі понад 480 метрів квадратних.

За повідомленням керівника підприємства Ігоря Гуля, на ліквідації наслідків стихії працює місцева бригада. Передусім розчистили найбільш пошкоджені місця, заготовили лати, листову бляху і вже приступили до відновлювальних робіт. Крім цього, планують провести технічну ревізію і ретельне обстеження стану покрівель решти приміщень, аби при потребі їх укріпити.

Роботи за своєю специфікою не прості, потрібні спеціалісти з монтажу покрівель таких площ. Так що клопотів у Старому Місті вистачає. Тут розраховують на допомогу фахових будівельників компанії «Агропродсервіс».

На жаль, не обійшлося і без пошкодження ліній електропередач. Лише на Козівщині знеструмлено 13 населених пунктів, серед них – Олесине і Уритва, де наша агрофірма орендує землі.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Стихія, яка цими днями не на жарт розгулялась на Тернопільщині, добряче зачепила і тваринницький комплекс «Старе Місто»”