Досвід господарювання корпорації «Агропродсервіс» вивчали німецькі фермери

Учора в рамках проекту некомерційної громадської організації APOLLO в корпорації «Агропродсервіс» побувала делегація німецьких фермерів. І хоча ця асоціація створена для підвищення кваліфікації молодих спеціалістів та керівних кадрів аграрної економіки країн Східної Європи, з часу її заснування у 1991 році, в цих державах відбулися істотні зміни на краще. Зокрема, українське аграрне бізнес-середовище стрімко розвивається і виходить на європейські ринки.

За багатьма позиціями вітчизняні фермери значно випереджають своїх німецьких колег, що стало приводом для запозичення їх досвіду уже німецькою стороною.

Зарубіжні гості, яких супроводжували заступники директора ПАП «Агропродсервіс» Роман Березовський і Петро Воробець, ознайомилися із тваринницькою та рослинницькою галузями агрофірми, відвідали насіннєвий завод, сучасну лабораторію. Загалом німецькі аграрії були щиро вражені масштабами та високими технологіями, які нині застосовує корпорація в сільськогосподарському товарному  виробництві. Як щиро зізналися німецькі фермери, вони не сподівалися, що в Україні такий високий рівень організації праці та ефективне господарювання.

Іноземці приємно здивовані, що корпорація «Агропродсервіс» домоглася завершеного циклу виробництва, що для пересічного німецького фермера майже не реально. Гості подякували за відверту і корисну розмову, за те, що вони почерпнули для себе багато добрих справ, які обов’язково запровадять у себе, і обмінялися контактами для налагодження подальшої взаємовигідної співпраці. 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Досвід господарювання корпорації «Агропродсервіс» вивчали німецькі фермери”