Учора на м’ясокомбінаті «Агропродсервісу» відбувся перший технологічний випуск консервної продукції

Відновлення Тернопільського м’ясокомбінату здійснюється згідно з графіком ремонтно-будівельних та пуско-налогоджувальних робіт.

Уже завершили реконструкцію та відновили роботу котельні, на якій встановили сучасне імпортне обладнання.  Це дало можливість перейти на альтернативні види палива і відмовитись від дорогого російського газу. Із запуском котельні розпочалась подача пари на технологічні потреби, зокрема на роботу консервного цеху.

За словами керівника відділення «Тернопільський м’ясокомбінат» Віктора Малюти, у цьому цеху зараз завершується наладка закатувальних машин, стерилізаторів, автоклавів, обладнання із контролю за забезпеченням параметрів виробничого процесу.

Відновили холодильне обладнання і подачу холоду у  камери охолодження м’яса. До кінця жовтня буде змонтована високотехнологічна лінія забою свиней і обвалювання туш. До Нового року тут запрацюють цехи сиров’ялених і варених ковбас.

А вчора у консервному цеху м’ясокомбінату відбувся перший технологічний випуск консервної продукції. Загалом його тестування пройшло успішно, тому цілком природнім був хороший настрій у генерального директора корпорації Івана Чайківського, який зокрема сказав: «Перший виробничий крок вселяє надію і впевненість, що задуманий нами інвестиційний проект відновлення переробної галузі на Тернопіллі буде успішно зреалізований та істотно вплине на її економічний потенціал. Звичайно, все це стає можливим завдяки праці десятків спеціалістів, робітників, які трудяться на відновленні м’ясокомбінату, і тим досвідченим технологам, котрі раніше працювали на цьому підприємстві, а тепер повернулися до нас».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Учора на м’ясокомбінаті «Агропродсервісу» відбувся перший технологічний випуск консервної продукції”