Одеська золотоволоска жнивувала на полях «Агропродсервісу»

Кажуть, немає нічого цікавішого, ніж випадково побачене. Так і цього разу. Перебуваючи на жнивних полях корпорації «Агропродсервіс», звернули увагу на зовсім юну красуню за штурвалом потужного комбайна «КЛААС». Виявилось, що ця симпатична золотоволоска приїхала на Тернопілля у складі двох екіпажів зернозбиральних комбайнів з Одещини.

Вісімнадцятилітня Юлія Панченко – родом із маленького і чепурного українського села Новоселівка Роздільнянського району. Незважаючи на cвій вік, вона на комбайні уже не новачок. Три роки тому напарник її батька, також комбайнера тамтешнього господарства, пішов на пенсію. І тато тоді напівжартома запропонував доньці іти до нього помічницею. Робота на комбайні їй настільки сподобалася, що сьогодні Юля вже не бачить себе поза хлібним полем.

А коли цього року новоселівцям запропонували попрацювати на Тернопіллі, відразу погодилася увійти до складу їхнього хлібозбирального загону.

Як зізналась дівчина, майже два десятки жнивних днів у корпорації «Агропродсервіс» пролетіли, як один. Найбільше запам’ятались привітні і спокійні місцеві люди, смачна кухня і увага до них з боку керівництва агрофірми. «Тож, як випаде можливість, обов’язково приїду сюди ще раз», – сказала юна одеситка.

Ще більшим було здивування, коли дізнались, що Юля Панченко – студентка другого курсу Одеської юридичної академії. Там вона навчається за держзамовленням на факультеті правової політології і соціології.

Здавалось би, що стипендії та допомоги батьків їй, молодій дівчині, цілком вистачить. Але вона вирішила під час канікул не зраджувати своєму хліборобському захопленню, далі вдосконалювати знання новітньої сільськогосподарської техніки і, природно, заробити коштів для сімейного бюджету.

Тож залишається лише подякувати батькам Юлі за прекрасно виховану дитину, а її ровесникам – наслідувати цей чудовий приклад життєвої цілеспрямованості. 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Одеська золотоволоска жнивувала на полях «Агропродсервісу»”