Тернопільський м’ясокомбінат стає привабливою площадкою для вигідних інвестицій

Корпорація «Агропродсервіс» активно працює над відновленням Тернопільського м’ясокомбінату, який дасть можливість повернутися на роботу колишнім спеціалістам м’ясопереробної галузі та працевлаштуватися молодим.

 Збудований у другій половині вісімдесятих років Тернопільський м’ясокомбінат за своїми виробничими потужностями був одним із найбільших у колишньому Радянському Союзі.

На жаль, варварська рука безгосподарності поглумилась над м’ясокомбінатом так, що він фактично втратив своє призначення. Тепер, увійшовши до складу корпорації «Агропродсервіс», народжується заново. Тут на новітніх технологіях планують створити понад півтисячі робочих місць. Нині ж на ремонтно-відновлювальних роботах щоденно працює більше півтора сотні спеціалістів.

Керівник корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський ствердно говорить, що до кінця цього року відновлений комбінат дасть перші тонни м’ясної продукції. А відомі свого часу далеко за межами України сирокопчені та сиров’ялені ковбаси знову появляться на новорічно-різдвяному столі тернополян і гідно конкуруватимуть за своїми смаковими якостями на вітчизняному та європейському ринках.

У скорім часі планують запустити лінію виробництва різноманітних м’ясних консервацій як у бляшаній, так і скляній тарі. Відновлюються багатофункціональні потужні холодильні камери для охолодження свинини та яловичини.

М’ясокомбінат забезпечить замкнутий цикл виробництва у корпорації «Агропродсервіс», яка входить до ТОП-5 найбільших виробників свинини в Україні. Він також дасть поштовх до інтенсивного розвитку в області не лише свинарства, а й м’ясного скотарства, в тому числі – в індивідуальних господарствах.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Тернопільський м’ясокомбінат стає привабливою площадкою для вигідних інвестицій”