На своє двадцятиріччя «Агропродсервіс» здолає і європейські економічні вершини

Ці пафосні і водночас амбітні слова прозвучали з вуст генерального директора корпорації «Агропродсервіс» Івана Чайківського на вершині гори Туркул біля найзагадковішого озера Карпат «Несамовите».

Існує легенда, якщо в це озеро кинути камінь, то на Чорногорі починається дощ. І хоча ніхто із майже п’ятдесяти працівників корпорації навіть не встиг кинути  камінця у прозору гладінь озера, бо до нього ще треба було дістатися, майже весь семикілометровий підйом супроводжувався рясним дощем.

Незважаючи на це, всі учасники сходження були в хорошому настрої, переповнені патріотичних почуттів, адже із собою несли державний прапор України, який у чисельних гуманітарних колонах корпорації «Агропродсервіс» побував у гарячих точках АТО.

Сходження працівників нашого колективу у річниці  створення ПАП «Агропродсервіс» на карпатські вершини вже стає доброю традицією. Цей захід носить не лише туристичний характер, а й служить їх згуртуванню, випробуванню на своєрідну міцність і виносливість,  здатності на подвиг, особливо серед молодих спеціалістів.

Торішнього року, на 15-річчя підприємства, агропродсервісівці підкорили найвищу гору українських Карпат – Говерлу. Як зізналися учасники нинішнього походу, він був непростий. І хоча чимало з них втомилися не на жарт, але отримали великий заряд магічної енергії від сивих Карпат, який допоможе їм ще краще працювати на благо рідної компанії, своїх сімей і Української держави.

Віриться, що слова керівника корпорації пророчі і компанія в наступні роки буде успішно розвиватись на українському економічному просторі, а до свого двадцятиріччя впевнено зійде на найкрутіші економічні європейські вершини.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “На своє двадцятиріччя «Агропродсервіс» здолає і європейські економічні вершини”