Свята Трійця – Зелені свята серед мальовничої природи

Усі християни з нетерпінням чекають одне з найбільших світлих і радісних свят на межі весни і літа – Святої Трійці. Вважається, що саме в цей день Господь створив нашу землю і всю її засіяв зеленню. Тому християни за прадавнім звичаєм прославляють процвітання природи в очікуванні літа і дива.

Вітаємо усіх працівників корпорації «Агропродсервіс» із святом П’ятидесятниці – Святої Трійці. Бажаємо у ці дні знайти душевний спокій, запастися позитивними емоціями, вдихнути аромати гіркого полину, пряного чебрецю і запашного любистку. Бажаємо, вам і вашим сім’ям доброго здоров’я, миру і злагоди в кожному українському домі.

Саме на цей час припадає престольний празник у селах Драганівка, Хатки, Гаї Ходорівські, Шляхтинці, Жовтневе –  Тернопільського, Маловоди – Теребовлянського, Олесине, Таурів, Цицори – Козівського, Манаїв, Озерна – Зборівського районів.

З цієї нагоди вітаємо усі парафіяльні громади з празником Зіслання Святого Духа. А в Господа Бога просимо якомога швидшого закінчення війни на сході України. Нехай Пресвята Трійця зміцнить у злагоді всі наші громади та весь патріотичний і працелюбний український народ!

З повагою,

Іван Чайківський, генеральний директор корпорації «Агропродсервіс»,

Андрій Баран, директор ПАП «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю: