Аби потрапити на ринок Євросоюзу – треба виробляти якісне молоко

Поряд із свинарською галуззю у корпорації «Агропродсервіс» особливе місце відводиться розвитку молочного тваринництва. Звичайно, основним завданням тут  має бути виробництво якісного молока. Лише тоді продукти його переробки можуть конкурувати на ринках Європейського союзу. Так діє і визначає своє майбутнє корпорація.

Щоб зреалізувати задумане, у корпорації значні інвестиції вкладають у реконструкцію тваринницьких комплексів. Зараз така масштабна робота ведеться у госпорстві «Урманське», що на Бережанщині. Тут реконструюють існуючу ферму ВРХ із запровадженням автоматизованого доїння корів та механізованою роздачею кормів.

Учора на цьому об’єкті виробничу нараду провів Іван Чайківський за участю генпідрядника Віктора Захаренка,та представників проектних організацій. Заслухано повідомлення спеціалістів про зроблене та обговорено деталі проектної і кошторисної документації.

Як наголосив Іван Чайківський, маємо забезпечити синхронізацію та високу якість робіт, аби за літній період, використовуючи сприятливі погодні умови, виконати їх максимально можливий обсяг. Від того, як ми сьогодні спрацюємо, залежатиме наша конкурентна спроможність, а звідси – прибутки підприємства, податки державі, зарплати працівникам.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Аби потрапити на ринок Євросоюзу – треба виробляти якісне молоко”