Сучасні технології – у виробництво молока

Уже шість років у нашій державі функціонує Асоціація виробників молока. На сьогодні до складу цієї структури входять понад 80 господарств з усіх регіонів України.За цей час консультанти АВМ провели 43 навчальні семінари для 2500 представників молочно-товарних ферм.

Угоди про партнерську співпрацю Асоціація має з тваринниками господарств «Теофіпілка» Козівського і «Урманьське» Бережанського районів, які входять до складу корпорації «Агропродсервіс».

28 березня група столичних спеціалістів на чолі з президентом Асоціації Андрієм Дикуном прибула до Настасова, де відбулась предметна розмова між бізнес-партнерами. Нараду консультантів АВМ із тваринниками структурних підрозділів з Козівщини та Бережанщини відкрив генеральний директор корпорації Іван Чайківський. Предметний аналіз минулорічної співпраці зробили Андрій Дикун, керівники згадуваних господарств Степан Сказко, Василь Лещук, ветеринари та зоотехніки.

Розмову підсумував Іван Чайківський, який, висловлюючи загальну думку керівників та спеціалістів напрямку молочного тваринництва корпорації, висловився за продовження співпраці з АВМ, оскільки «місцевим тваринникам у промисловому виробництві молока потрібні сучасні технології і зарубіжний досвід, з якими добре обізнані досвідчені консультанти АВМ».

Розповсюдити цю статтю: