Героям АТО – 3 мільйони від облради

Народні обранці Тернопільської обласної ради ініціюють створення цільового фонду для підтримки учасників Антитерористичної операції на сході України і  членів їх сімей. Для цього передбачається виділити 2892 тисячі гривень. З такою пропозицією на засіданні бюджетної комісії сьогодні виступив заступник генерального директора корпорації «Агропродсервіс», депутат обласної ради Володимир Болєщук.

– У нашій країні – надзвичайно складна ситуація. Терористи при цинічній підтримці російського агресора ведуть уже неприховану війну, несучи горе і невимовний біль утрати у сотні українських сімей. Саме тому одним із визначальних пріоритетів української влади, у тому числі Тернопільської обласної ради, є моральна і матеріальна підтримки бійців, які відстоюють суверенітет і цілісність нашої Вітчизни на передовій. Я звертаюсь до всього депутатського корпусу краю зробити незначне корегування бюджетних ресурсів з тим, аби максимально можливу в наших умовах суму виділити нашим захисникам, наголосив Володимир Болєщук.

До речі, бюджетна комісія облради одноголосно підтримала це рішення і винесла його на розгляд сесії, яка відбудеться завтра, 27 січня. Не має сумніву в тому, що депутатський корпус проголосує за цю патріотичну ініціативу, адже підтримати наших героїв в зоні АТО зараз є найголовнішим завданням усього українського народу.

Розповсюдити цю статтю: