Новорічно-різдвяне вітання керівництва корпорації «Агропродсервіс»

Ось і закінчується ще один рік у житті нашого колективу. Він був насичений напруженою працею та новими здобутками. Переважна більшість із того, що ми собі запланували, виконано. І це завдяки зусиллям усіх колективів, які входять до складу корпорації, наших партнерів та людей, які довірили нам обробляти свою землю.

Щиросердечно вітаємо з Новим, 2015-м роком та Різдвом Христовим працівників трудових колективів: ПАП «Агропродсервіс» та його підрозділів – Козова КХП(200Чайківський А.А.), «Вівся»(200Веретко Г.Є), «Миролюбівка»(200Журавель Я.І.), «Воля»(200Бойко М.П.), «Росоховатець»(200Рудик В.О.), «Великий Ходачків»(200Лаць М.І.), «Купчинці»(200Клюха С.І.), «Чернів»(200Мельник В.Я.); товариств – «Агропродсервіс-Інвест»(200Малюта Ю.С.), «Вікторія»(200Маціборко С.В.), «Берегиня добра»(200Хаблюк І.М.), «Агро-Ланівці»(200Мацькевич В.М.), «Галицька зернова компанія»(200Сорочан О.В.), «Вірлів-Агробізнес»(200Кирилецький Б.М.), «Теофіпілка»(200Сказко С.Й.), «Дружба»(200Янкевич Н.В.), «Агропродсервіс–Вест»(200Дольний З.Б.), «Агропродсервіс Плюс»(200Бучинський І.М.), «Агропродсервіс Біо»(200Демборинський І.М.); приватно-орендних підприємств – «Урманське»(200Лещук В.М.) і «Тернопільське»(200Мірзоєв Ф.); приватного підприємства «Агропродсервіс Ярчівці»(200Гамрач В.О.), ТОВ «Агропродсервіс Ігровиця»(200Литвин П.І.) .

Вирощувати хліб – священний обов’язок хліборобів і  ви його виконуєте з честю.

Дай Боже Вам, усім Вашим родинам здоров’я, любові і тепла, достатку у сім'ї і затишку в оселі, щоб щастя світла музика текла в Різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай здійснює бажання рік Новий. Хай процвітає наше підприємство. З чудовим святом, радості і мрій ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

З Новим, 2015 роком та Різдвом Христовим! Веселих свят, смачної куті і дзвінкої коляди!

Христос Рождається! Славімо Його!

Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ,

генеральний директор корпорації «Агропродсервіс»,

Андрій БАРАН,

директор ПАП «Агропродсервіс»

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Новорічно-різдвяне вітання керівництва корпорації «Агропродсервіс»”