Надіємось, що труднощі тимчасові і ми їх обов’язково подолаємо

Козівський елеватор за своїми виробничими потужностями – найбільший із трьох сертифікованих складів корпорації «Агропродсервіс». Досить сказати, що тут можна одночасно зберігати до 74 тисяч тонн зерна на рік та встановлено сучасне сушильне обладнання з добовою пропускною спроможністю більше двох тисяч тонн.

Керівник елеваторного комплексу Адам Чайківський попри існуючі проблеми налаштований оптимістично. Звичайно, цей рік для підприємства видався особливо складним. На 40 відсотків здорожчав газ, а ціни на пально-мастильні матеріали переступили 80-процентний  поріг проти минулого року(200!) На жаль, в Україну прийшла війна і ми не маємо права опускати руки. Сподіваємось, що труднощі тимчасові і ми зробимо все, аби їх подолати, говорить Адам Адамович.

Тут взяли за обов’язок рахувати на скільки ефективно працює кожна гривня, вкладена у виробництво. Повсюдно запроваджується режим економії енергетичних ресурсів, удосконалюються технологічні процеси і логістика.

На елеваторі дбають і про якість, бо конкуренція не дозволяє розслабитись. У своєму розпорядженні мають виробничо-технічну лабораторію, обладнану новітніми приладами вимірювання якості зерна. Для визначення вмісту клейковини та білка в зерні придбали інфрачервоний аналізатор ZELTEX – ZX800. Корпорація вкладає кошти і в охорону довкілля. Щоби зменшити викиди в повітря луски кукурудзи при її сушінні, встановлюється спеціальне захисне обладнання.

Відвантаження зерна з елеватора здійснюється як залізничним (200підведена колія), так і автомобільним транспортом.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Надіємось, що труднощі тимчасові і ми їх обов’язково подолаємо”