Володарем головного призу Всеукраїнського футбольного турніру на кубок корпорації «Агропродсервіс» стала команда ФК «Ніка» з Івано-Франківська

30-31 жовтня у Козові пройшов фінал Всеукраїнського турніру з футболу на кубок корпорації «Агропродсервіс» серед юнаків 2002 року народження. І хоча це лише перші кроки цього захоплюючого спортивного дійства, у Козову прибуло шість команд з Іванофранківської, Львівської, Чернівецької областей, дві спортивні дружини з Тернополя і Козівської ДЮСШ.

Як наголосили у футбольній федерації Тернопільщини, це досить непогане представництво, зважаючи на нинішній складний економічний стан, який переживає навіть професійний футбол в Україні.

Хорошу спортивну майстерність продемонстрували юні футболісти з Чернівецької «Буковини» і Золочівської ДЮСШ (200Львівська область). У фінальному поєдинку зустрілись ФК «Ніка» з Іванофранківщини та козівчани. У безкомпромісній, але по спортивному чесній боротьбі переможцями стали прикарпатські футболісти, яким заступник генерального директора корпорації Володимир Болєщук вручив перехідний кубок. Він від імені гендиректора «Агропросервісу» Івана Чайківського подякував голові федерації футболу Козівського району Олегу Палюху та директору місцевої ДЮСШ Володимиру Вітеру за добре організований турнір.

Сподіваємось, що кількість його учасників в наступні роки зростатиме, а ті, хто приїхав у Козову цьогоріч, висловили задоволення як самою організацією змагань, так і рівнем опіки з боку головного спонсора турніру – корпорації «Агропродсервіс».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Володарем головного призу Всеукраїнського футбольного турніру на кубок корпорації «Агропродсервіс» стала команда ФК «Ніка» з Івано-Франківська”