Зарубіжний інвестор іде туди, де бізнес ефективний, прозорий і прогнозований

       Здійснити потужний ривок в аграрному виробництві і, головне, зробити вітчизняну сільгосппродукцію конкурентноздатною на європейському та світовому ринках без іноземних інвестицій та запровадження новітніх технологій важко з огляду на вади кредитної політики банків.
    Важливо, говорить генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський, налагодити взаємо вигідну співпрацю з тими, хто згоден вкладати кошти в українське аграрне виробництво і має великий досвід у цій царині.
    Наприклад, для спорудження сучасних комплексів для тваринництва необхідні складні бетонні конструкції та вироби. Бетонні решітки для свиней поки що возимо аж із Харкова, а це додаткові і немалі затрати. Вирішили створити своє виробництво. Для цього переобладнуємо колишній бетонний завод у с. Яструбово Козівського району. Справа виявилась непростою і тому запросили до цього проекту нашого партнера зі США.
Томі Херінг, який цими днями побував у корпорації, зазначив, що зарубіжний інвестор іде туди, де бізнес ефективний, прозорий і прогнозований. Саме тому ми сьогодні тут, у корпорації «Агропродсервіс».

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Зарубіжний інвестор іде туди, де бізнес ефективний, прозорий і прогнозований”