Вітання Івана Чайківського з Новим Роком та Різдвом Христовим

   Шановні краяни, керівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, спеціалісти аграрної галузі, усі, хто живе і трудиться на селі!

   Завершує свою невтомну ходу 2013-й рік. Він був насичений подіями, які за своїм звучанням вийшли далеко за межі України. Про себе на весь голос заявило громадянське суспільство, як сила, з якою мають рахуватися і державні інститути влади, і політичні партії.

   Непростим виявився рік, що минає, і для хліборобів. Важкі погодні умови не дали селянам можливості повноцінно здійснити весняно-польові роботи. Але тут нічого не вдієш. Усі ми ходимо під Богом. Той, хто трудиться на землі, тягне свого одвічного плуга, незважаючи ні на що!
Та як би там не було, але господарства області цьогоріч зібрали рекордний урожай зернових, виплатили орендну плату власникам земельних паїв, докладаються до розвитку соціальної сфери села і поповнюють державну скарбницю.

   Нехай у нашому спільному домі запанують справедливість, правда і воля. Люди мають право і повинні жити краще на своїй, Богом дарованій українській землі. А для цього треба, засукавши руками, щоденно працювати, мати власну гідність, піклуватися про своїх дітей, батьків та рідну Вітчизну. У цьому сенс життя і головне призначення людини на землі.

   Шановні краяни, дорогі друзі, колеги, побратими! Ми перебуваємо напередодні одного із найголовніших християнських свят – Різдва Христового. Воно ототожнюється з нашим духовним очищенням, надією на нову радість, світлі помисли і дії, злагоду в державі і кожній українській родині.

   Щиросердечно вітаю усіх з Різдвом Христовим та Новим 2014 роком. Бажаю миру, міцного здоров’я, щастя і достатку. Смачної вам куті!
Христос Рождається! Славімо Його!

З повагою – Іван ЧАЙКІВСЬКИЙ,
генеральний директор корпорації «Агропродсервіс»,
голова ради об’єднання сільськогосподарських підприємств області.

 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Вітання Івана Чайківського з Новим Роком та Різдвом Христовим”