До Німеччини – за інноваціями та європейським досвідом

   У листопаді в німецькому місті Ганновер пройшла найбільша в світі спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки під назвою «AGRITECHNICA-2013». Протягом п’яти днів її учасники мали змогу побачити кращі світові зразки в області сільськогосподарської техніки та обладнання.

   Загалом у виставці взяли участь понад 2700 учасників із 47-ми країн світу. За попередніми підрахунками, експозицію встигли оглянути понад півмільйона відвідувачів з більш, ніж 83-ох країн.

   Делегація «Агропродсервісу» у складі Володимира Болєщука, Віталія Чайківського, Василя Гамрача та Ігоря Сікорського провели ряд ділових зустрічей, зокрема із представниками найбільших фірм-виробників сільськогосподарської техніки з метою закупівлі нового обладнання та машин.

   – Спеціалізована виставка в Ганновері – це не тільки огляд останніх досягнень в галузі сільськогосподарського машинобудування, вона визначає й основні тенденції розвитку світового агропромислового комплексу на найближчі роки, – каже заступник директора корпорації «Агропродсервіс» Віталій Чайківський. – Її гості мають також чудову можливість обмінятися контактами, досвідом та думками щодо використання передових інновацій в аграрному бізнесі.

   Варто зазначити, що представники корпорації «Агропродсервіс» також побували на 100-річчі фірми «CLAАS» – світового німецького виробника сільськогосподарської техніки, яка в ці дні саме відзначала свій поважний ювілей.

Довідка:
Виставка AGRITECHNICA – провідна інноваційна біржа сільського господарства, на якій світові виробники сільгосптехніки демонструють свої кращі інноваційні технічні новинки та розробки в області сільгоспмашинобудування.  Виставка з 1985 року проводиться раз на два роки. Більше 2000 експонентів збираються в Ганновері, куди виставка переїхала в 1995 році з Франкфурта-на-Майні. Організатор виставки – Німецьке Сільськогосподарське Товариство (200 DLG ) – політично і економічно незалежна організація сільського господарства і продовольства вже майже 120 років супроводжує і бере участь у розвитку німецького і європейського аграрного сектора.

Розповсюдити цю статтю: