"Агропродсервіс. Історія успіху"

   Більше сотні банкірів, бізнесменів та фінансових експертів з цілої України з’їхалися днями на Тернопільщину. У Настасові Тернопільського району корпорація «Агропродсервіс» спільно з АТ «Райффайзен Банк Аваль» провели семінар під назвою «Агробізнес. Історія успіху».  Учаснику заходу отримали унікальну можливість здійснити обмін досвідом та пошук нових можливостей професійного зростання у сфері співпраці агропромислових підприємств з банківськими установами. Гості ознайомилися з організацією виробництва корпорації «Агропродсервіс».

   – Ми зустрілись, щоб обговорити ті питання, які на сьогоднішній день є важливими для нас. Це необхідно для того, щоб зробити наш бізнес ще кращим, – зауважив генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський. – У нашої корпорації великі плани та ще більше ентузіазму. Ми відкриті до співпраці та готові вкладати всі сили та ресурси  для розвитку нашого краю.

   Заступник голови правління АТ «Райффайзен Банку Аваль» Наталія Гуріна зазначила, що співпраця банківських установ з такими підприємствами, як «Агропродсервіс» дає впевненість, що аграрний сектор економіки розвивається в правильному напрямку.

   – Корпорація «Агропродсервіс» – компанія, яка є нашим партнером та у майбутнє якої ми віримо на 100 % і, навіть, більше. І це доводить все те, що ми побачили: величезне підприємство, величезний потенціал, все зроблено з любов'ю, все зроблено з душею. І видно, що це та компанія, якою дійсно можуть пишатися її власники, і взагалі ми як банк, і наша держава в тому числі.

   Учасники семінару мали можливість почути актуальні виступи та поради  вітчизняних експертів щодо тенденцій розвитку зернового ринку, макроекономічні прогнози на найближчий сільськогосподарський рік та останні досягнення юридичного консалтингу у сфері  земельних та корпоративних відносин в агробізнесі.

 

Розповсюдити цю статтю: