Якісне насіння – гарантія врожаю

 10 вересня корпорація «Агропродсервіс» зібрала представників кращих світових насіннєвих селекційних компаній на традиційний День Поля. Аграріям та партнерам по бізнесу на демонстраційних полях підприємства було представлено цілий спектр гібридів сортів сої, цукрового буряку та кукурудзи.

 На експериментальних площах гості заходу мали змогу оглянути та порівняти різні зразки насіння, що їх представили передові світові розробники і постачальники сучасної генетики рослин, а також обмінятися досвідом в сфері технології вирощування та догляду сільськогосподарських рослин.

 – Ми вдячні нашим бізнес-партнерам, які впродовж багатьох років співпрацюють з корпорацією «Агропродсервіс» та представляють на базі нашого господарства передові технічні розробки в галузі рослинництва, – каже директор корпорації «Агропродсервіс» Андрій Баран. – Завдяки цьому злагодженому співробітництву, наші товаровиробники матимуть чітке уявлення про сорти та гібриди насіння і вже зможуть планувати свою подальшу виробничу діяльність, адже кожен господар знає, що майбутній врожай напряму залежить від якості посівного матеріалу.

Розповсюдити цю статтю: