У перший клас – з подарунками від «Агропродсервісу»

   Більше тисячі дітей, які цьогоріч пішли у перший клас, отримали подарунки від корпорації  «Агропродсервіс». У День знань керівники підприємства вручили першокласникам  набори шкільного приладдя: альбом для малювання, зошити, олівці, фломастери та  інше канцелярське приладдя, яке обов’язково знадобиться учням під час навчання.

   Діти щиро раділи сюрпризам та з цікавістю розглядали різнокольорові пакунки. Директор корпорації  «Агропродсервіс» Андрій Баран особисто привітав школярів села Лучка Тернопільського району зі  святом, побажав їм вдалого «старту» та вагомих успіхів у «країні знань».

   – Діти – це наше майбутнє, а про майбутнє потрібно  дбати, – каже Андрій Степанович. – Щороку з ініціативи  «Агропродсервісу» кожна дитина, яка йде у перший клас, у тих населених пунктах, де наше підприємство  обробляє землю, отримує від нас шкільні подарункові набори. Наше  ж з вами завдання сьогодні – виховати молоде покоління в кращих українських традиціях, аби діти виросли справжніми патріотами, любили рідну  землю та хотіли тут жити і працювати, адже наш край для цього має величезний потенціал.

   Загалом, за сприяння корпорації «Агропродсервіс» першого вересня набори шкільного приладдя отримали  найменші учні у 55-ти школах Тернопільщини. Керівники навчальних закладів області подякували корпорації  «Агропродсервіс» за допомогу в підготовці до нового навчального року, адже підприємство активно  долучилось до ремонту шкіл.

Розповсюдити цю статтю: