Експерт зі світовим іменем провів навчання для працівників «Агропродсервісу»

Відомий в Західній Європі фахівець в галузі свинарства, професор та керівник відділу польського державного ветеринарного інституту (200м. Пулави) Зигмунд Пейсак відвідав Тернопільщину. Знаний ветеринар приїхав на запрошення керівництва корпорації «Агропродсервіс».

За час свого візиту, пан Зигмунд встиг побувати на підприємстві, ознайомитись з його роботою та, навіть, провести навчально-практичний семінар для спеціалістів сектору свинарства корпорації «Агропродсервіс». 

Оглядаючи приміщення для свиней, Зигмунд Пейсак зазначив, що належне утримання та годівля свиней – є основною складовою успіху для підприємства. Експерт відмітив, що корпорація «Агропродсервіс» – сучасне модернізоване 

підприємство європейського зразка, адже в роботі тут застосовують передові технології в поєднанні з сучасними методами догляду за тваринами.

Під час навчального семінару польський гість говорив про проблеми свинарства, профілактику та лікування захворюваності тварин та поділився з присутніми секретами ефективності роботи у галузі ветеринарії.

На завершення, заступник директора по тваринництву корпорації «Агропродсервіс» Роман Березовський подякував Зигмунду Пейсаку за цінний досвід та рекомендації, які він передав спеціалістам в галузі свинарства корпорації «Агропродсервіс». За словами Романа Зеновійовича, ці поради неодмінно допоможуть фахівцям працювати ефективніше та більш ретельніше перевіряти усі процеси на фермі – від температурних показників до годівлі та лікування свиней.

 

Довідка:

Зигмунд Пейсак – польський ветеринар, професор ветеринарних наук  спеціалізується на епідеміології хвороб свиней, почесний доктор Університету Природних наук в Любліні з 2004 року. Завідувач кафедри хвороб свиней Національного ветеринарного інституту в м. Пулави, член президії Наукового Ветеринарного Комітету Польської академії наук, член Польського Товариства ветеринарних наук, керівник спеціалізованої зоо-ветеринарної групи з хвороб свиней. Він провів численні дослідження щодо застосування методів молекулярної біології у діагностиці інфекційних захворювань свиней. Крім того, творець і пропагандист однієї з найбільших конференцій Польщі у галузі свинарства і здоров'я свиней, яка проходить щороку в червні у м. Пулави. Автор численних публікацій у польських та зарубіжних наукових журналах, а також підручника «Хвороби свиней». За особливі досягнення в області ветеринарної медицини Зигмунд Пейсак нагороджений численними міжнародними нагородами та дипломами.

 

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Експерт зі світовим іменем провів навчання для працівників «Агропродсервісу»”