569-те літо славного міста Ланівці

28 липня місто Ланівці відсвяткувало 569 рік народження. У районному центрі з цього приводу відбулося святкове дійство за участі аматорських музичних колективів. Організатори свята підготували для гостей насичену розважальну програму та частували усіх охочих місцевими стравами польової кухні.

Привітати ланівчан з Днем народження міста приїхав і заступник генерального директора Корпорації «Агропродсервіс» Володимир Болєщук.

–  Сьогодні свято не тільки в Ланівцях, сьогодні вся Україна у день рівноапостольного князя Володимира святкує ювілей хрещення України-Руси. Ця подія символізує прихід на нашу землю христової віри, яка пропоповідує перемогу добра над злом, яка проповідує любов та повагу до ближніх, – зазначив Володимир Болєщук. – Святий Володимир Великий є заступником вашого міста, адже Ланівці – одне з кількох українських міст, де встановлено пам’ятник видатному українському князю. Корпорація «Агропродсервіс», як соціально відповідальне підприємство, завжди підтримує місцеві громади у всіх їхніх починаннях, що мають на меті культурний та духовний розвиток. Хай любов і небайдужість до рідного міста завжди об’єднує вас, адже лише спільними зусиллями ми творимо майбутнє для нас, наших дітей та онуків.

Міський голова Лановець Іван Ткачук, в свою чергу, подякував генеральному директору Корпорації «Агропродсервіс» Івану Чайківському за допомогу в організації та проведенні свята. Ланівчани ж ще до пізньої ночі весело відзначали 569-ті роковини свого міста.

 

Розповсюдити цю статтю: