Над Гнізною відроджували українські традиції

В селі Розношиці Збаразького району відродили традицію святкування Дня села. 21 липня свято зібрало не лише жителів цього села, але й гостей із сусідніх Красносільців. Веселе дійство тривало впродовж цілого дня і супроводжувалося цікавими конкурсами, виступами аматорських колективів, а також смачним частуванням прямо під відкритим небом.

Привітати жителів села приїхав заступник генерального директора Корпорації «Агропродсервіс» Володимир Болєщук разом з керівником філії Романом Іваськівим.

– День села – це свято, яке впродовж багатьох поколінь збирало разом селян. У цей святковий день бажаю усім вам залишатися однією згуртованою громадою, яка працює на благо нашої країни, – зазначив Володимир Болєщук. –  Корпорація «Агропродсервіс» – соціально-відповідальна компанія, яке дбає про соціально-культурний розвиток сіл, адже село – це колиска української нації. Допоки буде жити село, буде українська мова, пісня та традиції. Тому ми підтримуємо усі починання громади, які направлені на духовний та культурний розвиток.

Сільський голова Іван Симчук під час виступу згадував про багатовікову історію рідного села та подякував керівництву Корпорації «Агропродсервіс» за допомогу в організації та проведенні Дня села. Ще одним сюрпризом для гостей свята від генерального директора Корпорації «Агропродсервіс» Івана Чайківського був виступ відомого тернопільського виконавця Василя Хлистуна. А народні гуляння тривали в Розношинцях до пізнього вечора – як і годиться в День села.

Розповсюдити цю статтю: