Керівники корпорації «Агропродсервіс» привітали школярів зі святом Останнього дзвоника

   З нагоди свята Останнього дзвоника дирекція корпорації «Агропродсервіс» та керівники філій підприємства відвідали загальноосвітні навчальні заклади Тернопільщини. Попри дощову погоду, зворушливе прощання зі школою традиційно пройшло урочисто.

    Так, з вітальним словом до випускників та учнів Настасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів звернувся директор корпорації «Агропродсервіс» Андрій Баран.

   – Дорогі діти, від себе особисто і від керівництва корпорації «Агропродсервіс» щиро вітаю вас з цим довгоочікуваним святом. Його можна порівняти зі святом жнив у сільському господарстві, – зауважив Андрій Степанович. – Адже сьогодні ви пожинаєте плоди своєї праці за час навчання в школі. Окремо хочеться звернутися до випускників. Бажаю вам, аби ви зробили правильний вибір і кожен з вас знайшов своє місце в житті. Зараз перед вами відкриваються великі перспективи, бо міцніє та розвивається наша держава і потреба в нових кваліфікованих кадрах щороку зростає. Маємо надію, що знання ваші надалі лише поглиблюватимуться, а в недалекому майбутньому ви станете хорошими фахівцями. В добру путь!

   Директор Настасівської ЗОШ Богдан Джинджиристий подякував керівництву корпорації «Агропродсервіс» за постійну підтримку навчального закладу та вручив Андрію Барану подяку. А на сцені будинку культури села Настасів для випускників 2013-го року пролунав останній шкільний дзвінок, який востаннє покликав їх за шкільну парту перед великим стартом у нове незвідане майбуття.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Керівники корпорації «Агропродсервіс» привітали школярів зі святом Останнього дзвоника”