Прибуткове свинарство

"Кожне господарство – маленька Україна. Як працюватиме Ваше підприємство, такою й буде наша держава" – цими словами починається стаття третього номера щоквартальника «Прибуткове свинарство», у якій розглядається діяльність Корпорації у напрямку тваринництва, а саме свинарства.

У статті розглядається успіх підприємства на певних етапах розвитку: реконструкція та будівництво виробничих приміщень, закупка тварин іноземної генетики, залучення спеціалістів зі світовим ім’ям. Найбільш визначальною складовою успіху, як зазначає генеральний директор Іван Адамович Чайківський, є любов до своєї роботи. Такі вислови як: "Без свинарства було б жити якось сумно" чи "Свинарство не робота, а улюблене заняття" часто можна почути з вуст працівників.

Тут кожен на своєму місці, займається улюбленою справою, хоча є і безліч проблем, а саме: недосконалість законодавчої бази, постійні стрибки цін на м'ясо, корми, паливо.

"Настасів відкритий для всіх, і разом зможемо довести, що свинарство – це цікаво, престижно і прибутково" цими словами завершується короткий екскурс у життя ПАП "Агропродсервіс". Повну статтю ви можете прочитати у третьому номері журналу 2011 року «Прибуткове свинарство».

Розповсюдити цю статтю: