День поля

3 липня добре знана в Україні корпорація „Агропродсервіс”, яка окрім свинарства і молочного скотарства активно займається рослинництвом, запросила хліборобів та своїх ділових партнерів майже з усієї держави на традиційний День поля.

З цієї нагоди до Настасова прибули керівники агроформувань зі Зборівського, Тернопільського, Теребовлянського, Козівського, Бережанського, Підгаєцького районів Тернопільщини, а також незмінні партнери по бізнесу, а серед них представники відомих брендів „Дюпон Україна”, „Піонер”, „Джон Дір”, „Агроскоп Україна”, „Лан”, Тирас”, „Кун”, інші, які пропонують хліборобам новітню техніку, ефективне навісне обладнання, засоби захисту і високоврожайне насіння зернових культур.

Вступним словом масовий захід відкрив генеральний директор корпорації „Агропродсервіс” Іван Чайківський, котрий постійно дбає про виробництво, піклується про соціальну інфраструктуру населених пунктів, в яких орендує землю, створює нові робочі місця і дбає про добробут селян.

Директор ПАП „Агропродсервіс” Андрій Баран розповів гостям про успішний початок жнив та особливості агротехніки на полях корпорації.

Після того ділові партнери „Агропродсервісу” детально розповіли аграріям про свої продукти на сільськогосподарському ринку. У кулуарах відбулась зацікавлена розмова учасників заходу, а доповідачі у неформальній обстановці відповіли на їх численні запитання. На завершення гості оглянули пропоновані сорти зернових на полях, а потужні трактори і комбайни та навісне обладнання до них – у роботі на заздалегідь підготовлених до експерименту ділянках корпорації.

Розповсюдити цю статтю: