Агропродсервіс надав допомогу Тернопільській райлікарні

На базі Тернопільського районного територіального медичного об’єднання відкрили фізіотерапевтично-реабілітаційне відділення, яке обслуговуватиме жителів району.

Більше 200 пацієнтів зможуть отримати у відділенні кваліфіковане та професійне фізіотерапевтичне лікування за зміну. Тут є електротерапія, тракційне витяжіння хребта, спелеотерапія, термоспатерапія, інгаляторій, кабінет масажу, інфрачервона сауна, механічний масаж, теплолікування, гідромасаж, душ Шарко, гідроколонотерапія, лікувальна фізкультура, електрофорез, ультразвукова терапія, світлолікування, діадинамометрія, електростимуляція тощо.

«Вартість обладнання майже 7 млн. грн., воно придбане за кошти державного бюджету. Районна рада виділила 800 тисяч на ремонт приміщення», – повідомив головний лікар районного територіального медичного об’єднання Ігор Вардинець. Суттєву допомогу медичному закладу надають місцеві аграрії.

 

«За 14 років, що я працюю в аграрному секторі Тернопільського району, ми завжди допомагали медикам. Коли сьогодні пройшов реабілітаційним центром, то мені перехопило дух від приємних емоцій – ми пам’ятаємо в якому стані вони були і як змінилися. Зараз тут створені комфортні умови для людей, які живуть у Тернопільському районі. Далеко не в кожній лікарні є таке обладнання. Я дякую тим хто доклався до того. Від свого імені і від «Агропродсервісу» хочу подарувати вашому закладу 7 комп’ютерів, щоб ви могли надавати нашим людям більш якісні послуги і допомогу», – відзначив у своїй промові керівник корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Розповсюдити цю статтю:

Залишити відгук до “Агропродсервіс надав допомогу Тернопільській райлікарні”